Om företaget

BORÅS & SKÖVDES BREDASTE SÄKERHETSCENTER

MED MARKNADSLEDANDE VARUMÄRKEN

Vi levererar helhetslösningar inom säkerhet där vi använder oss av dem ledande leverantörerna i respektive produktområde. Vi sköter hela processen från riskanalys och projektering till försäljning, installation och service av det säkerhetssystem som passar just ert företags önskningar, krav och behov. Som extra trygghet för dig som kund och bevis på vårt kvalitetstänkande är vi godkända och certifierade enligt de krav som ställs av Polismyndigheten, Svenska Stöldskyddsföreningen och Försäkringsbolagen.

Läs mer om vår verksamhet i Skövde och Skaraborgs län här!

LÅS & NYCKLAR

Vi säljer, monterar och servar alla typer av lås, låssystem, nycklar och nyckelsystem. Vi är licensierad låssmed och har både lås-och nyckelverkstad och butik.

INBROTTSLARM

Vi har redan installerat över 2500 Securitas Direct larm i Borås området. Ett komplett paket från larm till åtgärd med: Säker larmöverföring, säker detektering och säker åtgärd från Securitas.

BRANDVARNING / UTRYMNINGSLARM

Vi installerar larm som motsvarar försäkringsbolagens och myndigheternas krav. Vi är auktoriserad partner för UTC Fire & Security och Hedengren Security.

PASSERSYSTEM

Vi står till tjänst med allt – från enkla kodlåset till stora datorstyrda system upp till 5000 dörrar. Vi installerar och servar bland annat Aptus, Axema, Bewator, RCO och Solid passagesystem.

KAMERAÖVERVAKNING

Vi levererar en skräddarsydd övervakningstjänst anpassad efter just dina behov. Med kunnig personal, lokal anknytning, goda referenser och marknadsledande produkter skapar vi långsiktiga kundrelationer

KASSASKÅP / DOKUMENTSKÅP

För skydd av värdesaker, pengar, tobak, vapen, dokument mm. som motsvarar försäkringsbolagens och myndigheternas krav.

STAKET OCH GRINDAR

Vi levererar staket och grindar i alla säkerhetsklasser med eller utan motorer och automatik. Vi har ett program av bekväma grindar från gånggrindar till körgrindar med upptill 16 m öppning.

OKROSSBART GLAS, GALLER & JALUSIER

Okrossbar polykarbonat och galler minskar risken för skadegörelse och inbrott via fönster och dörrar.