Lediga jobb

Låstekniker Borås

Direct Larm & Lås AB är Professional Partner till Securitas Direct med över 6 000 nöjda företagskunder i Älvsborg och Skaraborg. Vi har kontor i Borås och Skövde.

Vi erbjuder säkerhetslösningar som t.ex. lås, inbrottslarm, trygghetskameror, brandlarm och passérsystem. Direct Larm består idag av 23 engagerade medarbetare.

Om tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet av installation och service av låssystem.
Vi söker en person som är ambitiös, noggrann, serviceinriktad och som besitter stor social kompetens. Du ska kunna arbeta målinriktat i ett högt tempo både självständigt och eftersom vi är ett fantastiskt gäng och har roligt på jobbet även i grupp. Du har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling. Som låstekniker kommer du jobba med entreprenader, installation och även mindre serviceärenden. Direct Larm & Lås erbjuder goda möjligheter för vidareutbildning och utveckling inom företaget.
Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.

Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte förekomma i RPS Brottsregister. Ett krav är att du också ska inneha B-körkort.

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med månadslön och vi arbetar dagtid. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Ansökan skickas till juhani@directlarm.se sista ansökningsdag 2017-09-22. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

För mer info kontakta:
Juhani Wiland
juhani@directlarm.se

Välkommen med din ansökan!


 

Säkerhetstekniker Skaraborg

Direct Larm & Lås är Professional Partner till Securitas Direct med över 6 000 nöjda företagskunder i Skaraborg och Älvsborg. Vi har kontor i Skövde och Borås.
Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, kameraverifierade överfallslarm, rökvarningssystem och driftlarm. Vi installerar även kompletta brandlarm, intelligenta kamerasystem och passagesystem. Vi vänder oss i huvudsak till företag men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer och tjänster.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som säkerhetstekniker kommer du arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm och kamerasystem men även arbete med brandlarm, passersystem och lås förekommer. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakt.

Vem är du?

Vi tror att du redan idag jobbar med svagströmsinstallationer inom larmbranschen och i nätverksmiljö. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte förekomma i RPS Brottsregister. Ett krav är att du också ska inneha B-körkort. Har du upparbetad ledarförmåga ser vi det som ett plus.

Vi söker en person som är ambitiös, noggrann och serviceinriktad och som besitter stor social kompetens. Du ska kunna arbeta målinriktat i ett högt tempo både självständigt och i grupp. Du har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling.

Direct Larm & Lås erbjuder goda möjligheter för vidareutbildning och utveckling inom företaget.

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.
Ansökan skickas till lars@directlarm.se . Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

För mer info kontakta:
Lars Olsson
0707-881656
lars@directlarm.se

Välkommen med din ansökan!