Larmtekniker Skaraborg

Securitas Direct är marknadsledande på larmtjänster för företag med fler än 60 000 nöjda företagskunder i Sverige. Vi nöjer oss inte med detta utan satsar nu på en helt ny teknik som kommer att revolutionera säkerhetsbranschen. Med ett nytt högteknologiskt tjänstekoncept kommer vi att kunna erbjuda våra företagskunder en betydligt säkrare och enklare vardag.

 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som larmtekniker kommer du framförallt att arbeta med installation och service av inbrottslarm och kamerasystem men även arbete med brandlarm, passagesystem och lås förekommer. Arbetet hos Direct Larm Skövde AB är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling inom tjänsten.

Som medarbetare hos oss, kommer du att ingå i ett kunnigt team med lång bakgrund på företaget. Vi är måna om att vidareutveckla vår personal för att möjliggöra för våra anställda att ha den senaste kunskapen inom sin profession. Förutom att arbeta i team kommer du även en stor del av arbetet vara självständig.

 

Vem är du?
Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot kunder samt andra yrkesgrupper och därför är det viktigt att du har följande kompetenser: socialförmåga, noggrann, servicemedveten samt ansvarstagande. Många av instruktionerna du kommer att arbeta med dagligen är på engelska, därför är det även viktigt att har förmåga att tala samt skriva på både svenska och engelska obehindrat.

Du som söker tjänsten som larmtekniker bör ha en el- och teleutbildning på gymnasienivå eller praktiska kunskaper som Direct Larm Skövde AB bedömer som motsvarande. Du har även praktisk erfarenhet av larminstallation på minst 1 år. B-körkort är ett krav. Kontroll hos Polismyndigheten görs.

Vi ser gärna att du har arbetat med RCO, Galaxy, Axis, Assa eller Axema tidigare och har erfarenhet av låssmedsyrket.

Direct Larm Skövde AB ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som intresserad av larm- och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.
Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning på sex månader.

Ansökan skickas till kari@directlarm.se. Sista ansökningsdag är 2015 09 31.
Anställning kan komma att ske före ansökningstidens utgång.
Endast ansökningar som motsvarar kriterier enligt ovan kommer att behandlas och besvaras.
Ansökan tas enbart emot via e-post och skall minst innehålla:

  • Verifiering av krav enligt ovan
  • Personuppgifter
  • Beskrivning av din personlighet
  • Beskrivning av civilstånd
  • Tidigare yrkeskarriär
  • Erfarenhet inom aktuellt område
  • Betyg och referenser från efterfrågad verksamhet

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan!