Företagssäljare Skaraborg

Nu går startskottet för framtidens tekniska säkerhetslösningar – häng på oss eller stå kvar på perrongen!

Securitas Direct är marknadsledande på larmtjänster för företag med mer än 60 000 nöjda företagskunder i Sverige. Vi nöjer oss inte med detta utan satsar nu på en helt ny teknik som kommer att revolutionera säkerhetsbranschen. Med ett nytt högteknologiskt kamera-tjänstekoncept – Observer, kommer vi att kunna erbjuda våra företagskunder en betydligt säkrare och enklare vardag.

Arbetsplatsen kommer att vara hos Direct Larm i Skövde. Direct Larm är en stabil och en av de större partnerna till Securitas Direct, företaget ansvarar idag för över 4000 utav Securitas Directs företagskunder. Hos Direct Larm kommer du att vara en del av ett starkt säljteam med stöttning av erfarna säljare samt säljchefen hos Securitas Direct.

 

Arbetsuppgifter
Är du en bekväm person som är ute efter ett enkelt jobb med snabba genvägar så kan du sluta läsa här. Vi söker nämligen framtidens stjärnor inom försäljning! Tjänsten som vi tillsätter innefattar att sälja in våra marknadsledande säkerhetslösningar till företag i Skaraborg. För att lyckas hos oss krävs en vinnarskalle och outtömlig energi.

Önskade kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker till oss har några års erfarenhet av försäljning, gärna mot företag. Du är flexibel, trygg och självgående. Om du är svag för det nyaste inom tekniken och skamset har en byrålåda hemma med lika många mobiltelefoner som det finns månader på året ser vi det enbart som ett plus.
En av dina avgörande framgångsfaktorer kommer att vara en god kommunikation med dina kunder, därför är mycket god svenska i tal och skrift en förutsättning för tjänsten.
Vi arbetar med säkerhetslösningar och våra kunder anförtror oss med företagskänslig information för att skydda stora värden, därför är ett fläckfritt brottsregister en förutsättning för att bli en av oss.

Vi erbjuder
Marknadsmässig grundlön + provision och tjänstebil

Gedigen utbildning i flera steg genom Securitas Direct Academy
Vill du följa med oss in i framtiden? Din ansökan skickar du så fort som möjligt men senast 11 september till lars@directlarm.se eller rekrytering@securitasdirect.se

För mer information kontakta

VD Direct Larm AB
Lars Olsson

070-7881656

lars@directlarm.se

Ort: Skaraborg

Sista ansökningsdatum: 2015-09-11